erised_mod (erised_mod) wrote in erised_hun,
erised_mod
erised_mod
erised_hun

Szabályzat

i. A jelentkezéssel beleegyezel abba, hogy legjobb tudásod szerint, határidőre írsz egy slash (ebbe a femslash is beletartozik) vagy het fanfictiont egy írótársadnak, mégpedig az ő ízlésének megfelelően.

ii. A jelentkezésnél a korhatár 14 év.

iii. Ha még soha nem írtál fanfictiont, kérlek NE JELENTKEZZ. A jelentkezésnél mindenkinek kell adnia egy linket az írásaihoz.

iv. Követelmények a fickel kapcsolatban:
* legalább 1500 szó hosszúságú legyen (ez Microsoft Word dokumentumban, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, szimpla sorközzel kb. 3 és fél oldalt jelent)
* legalább egy béta által legyen lektorálva (ha nem tudsz saját bétát szerezni, FORDULJ HOZZÁNK!)
* nem lehet már korábban publikált fic, vagy annak folytatása
* mindenkit arra szeretnénk biztatni, hogy ne írjon száz oldalas regényeket, hiszen annak írása és olvasása is időigényes

v. A jelentkezés július 5-én, 0 órakor (tehát július 4-én éjfélkor) kezdődik és addig tart, amíg legalább tíz, legfeljebb harminc résztvevő össze nem gyűlik (ha több a jelentkező, ez még változhat). A további időpontokat a jelentkezés lezárultával közöljük. Annyi biztos, hogy az írásra legalább két hónapotok lesz.

vi. A jelentkezés ezen az oldalon történik, kommenetek formájában.

vii. A készülő történetet, és hogy kinek írsz, KÖTELEZŐ eltitkolni az érintett elől. Kérjük, hogy olyannal se vitass meg ezzel kapcsolatos dolgokat, akiről tudod, hogy nem tud titkot tartani.

viii. A kész történeteket a themirroroferised.mod[kukac]gmail.com email címre kérjük, a levélhez csatolt Word dokumentumban (.doc kiterjesztéssel!).

ix. A kész történeteket a nagy leleplezésig (azaz amíg el nem áruljuk, hogy ki kinek írt) nem szabad közzétenni az interneten.

x. A határidőre el nem készült történetek írói indokolt esetben kaphatnak még maximum egy hetet az írásra, ha szólnak a dologról a moderátoroknak.

xi. Akinek jelentkezés után problémája akad a feladatával, vagy személyes okok miatt mégsem tud részt venni a ficváltásban, az AZONNAL JELEZZE a megadott email címen. Ha nem szólsz, lehet, hogy valaki ajándék nélkül marad, és annak senki nem örülne!


Fontos kérések a jelentkezőkhöz

*Jól gondold meg, hogy tényleg szeretnél-e jelentkezni, és hogy két hónap alatt tudsz-e írni egy olyan történetet, amit a megajándékozott élvezni fog.

*Ha slash/het párti vagy, de a másik témát is kedveled, azt feltétlenül jelezd jelentkezéskor, mert ezzel nagyban megkönnyíted a dolgunkat. Természetesen ilyet nem várunk el azoktól, akiket valamelyik téma undorít.

*Bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulj hozzánk a themirroroferised.mod[kukac]gmail.com címe
Tags: mod post
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments